Superliga, Etapa a 29-a: Farul – CFR Cluj 1-1 (0-0) Galerie Foto

Farul Constanţa a căştigat încă un punct important în lupta pentru play-off şi se pregăteste pentru asaltul decisiv de săptămâna viitoare de la Botoşani. Pentru Farul a marcat Ronaldo Deaconu, în minutul 65. Fotografiile au fost realizate de Sorin Danielciuc.

Superliga, Etapa a 29-a: Farul – CFR Cluj 1-1 (0-0) Galerie Foto

Au evoluat pentru Farul: Alexandru Buzbuchi – Damien Dussaut, Kevin Boli, Mihai Popescu (min 70- Diogo Queiros) - David Kiki – Ionuţ Vînă, Dragoş Nedelcu, Ronaldo Deaconu (min 70 – Dan Sîrbu) – Narek Gregoryan (min 58 – Constantin Grameni), Rivaldinho (min 58 – Ionuţ Cojocaru), Louis Munteanu (min 70 – Constantin Budescu)

’’A fost o săptămână grea, nu aşa de norocoasă după cum am luat golurile cu Galaţi şi la Cluj. Astăzi am fost o echipa care a facut presiune, am stat sus, am recuperat foarte bine dar din pacate a venit acel moment pe care l-am tot vazut. Mergem înainte cu curaj ca să intrăm in play-off. Trebuie să ne refacem mental şi fizic şi să pregătim meciul de la Botoşani. Erau dezamagiţi baieţii în vestiar dar le-am ridicat moralul. Eu cred ca meritam victoria astazi, am avut multe ocazii foarte clare. Nu am vrut sa-l schimb pe Narek, dar vine după întindere şi nu este pregătit 100%, miercuri a jucat cu juniorii. Nu am ce să le reproşez astazi, au facut un meci foarte bun’’, a declarat după partidă managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.