Termeni & Condiții

Prin accesarea websiteu-lui www.focusactual.ro, vi se aduce la cunoștință modurile de utilizare prin definirea lor în Termeni și Condiții, după cum urmează:

Articolul 1 - Definiții

1.1 - Focus Actual - este denumirea comercială a Click Actual SRL, cu sediul în localitatea Ovidiu, Str. Arțarului Nr.42, județul Constanța, având număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J13/654/2018 și Cod Unic de Înregistrare: 39042214, definită în continuare "Publicație Online de Știri și Informații".
- Numărul de telefon suport online și în relația cu clienții/partenerii/afiliații: +40 732 949 244
- adresa de e-mail este: redactie @ focusactual . ro

1.2 - Cititor - orice persoană care accesează website-ul nostru, urmărind conținutul adăugat de către Focus Actual

1.3 - Comentator - orice persoană care în urma vizualizării conținutului publicat de Focus Actual, dorește să-și exprime opinia și/sau să ofere un răspuns altui comentator.

1.4 - Utilizator - orice persoană care își creează cont pe focusactual.ro, exprimându-și acordul cu Politica de Confidențialitate, Termenii și Condițiile.

1.5 - Autor - orice persoană care aderă la publicația noastră pentru a scrie articole, respectând termenii și condițiile de publicare.

1.6 - Moderator - orice persoană care a dovedit că este mai mult decât un autor și care vrea să se implice activ în activitatea publicației.

1.7 - Afiliat - orice persoană care ne recomandă serviciile de publicitate și care contribuie la sporirea veniturilor noastre.

1.8 - Partener - orice persoană sau instituție care are un contract încheiat cu noi pentru difuzarea de informații corespunzătoarea și agreate de noi.

1.9 - Client - orice persoană fizică sau juridică care dorește șă achiziționeze produse sau servicii de pe website-ul nostru.

1.10 - Contract - reprezintă contractul la distanță încheiat între Focus Actual și Client, fără prezență fizică simultană a Focus Actual sau a Clientului.

1.11 - Conținut publicitar - este conținutul achiziționat pe Focus Actual, reprezentat prin imagini statice, animate sau clipuri video, avertorial sau articole dedicate și legături URL în favoarea clientului.

1.12 - Document - Termenii și Condițiile prezente

1.13 - Buletin de știri - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail) asupra articolelor publicate sau anunțurilor de interes general, fără niciun angajament din partea Cititorului abonat cu referire la informațiile conținute în acesta. Abonarea se poate realiza din aprtea de jos a oricărei pagini, iar dezabonarea cu un simplu clic pe link-ul de dezabonare aflat în partea inferioară a conținutului transmis pe e-mail. După dezabonare adresa de e-mail se va șterge definitiv, nu rămâne stocată în baza noastră de date.

Articolul 2 -  Aspecte generale

2.1 - Publicatia Online Focus Actual ofera acces liber la vizionarea acestui site.

2.1 - Accesarea și Utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau a oricărui serviciu furnizat prin intermediul Site-ului, se poate face numai în conformitate cu prezenții termeni și condiții, precum și cu respectare Policiticii de Confidențialitate a Datelor și a Politicii Cookies.

2.2 - Pentru utilizarea serviciilor, solicităm utilizatorului să își exprime Acordul față de acești Termeni și Condiții printr-o acțiune specifică, care are rolul de consimtământ, prin bifarea unor casete și/sau a unor butoane, în care este specificat: "Am citit și Sunt de acord cu Termenii și Condițiile Focus Actual".

Articolu 3 - Înregistrare

3.1 - Orice Cititor, își poate creea cont gratuit pe Focus Actual, acceptând și fiind deacord cu prezentul document.

3.2 - Datele care vor fi stocate la înregistrare, sunt: numele și adresa de e-mail;

3.3 - Înregistrare alternativă prin rețelele sociale, respectiv: Facebook, Google și VKontakte, se consideră cu termenii și condițiile acceptate prin intermediul acestora.

3.4 - Datele care vor fi stocate la înregistrare sunt: numele, adresa de e-mail și fotografia de profil.

3.5 - Dacă nu sunteți deacord cu prezentul document, vă rugăm să ezitați în a vă creea cont.

3.6 - Creeare contului implică acordul dvs. privind partajarea datelor în conformitate cu politica GDPR, acord oferit odată cu accesarea butonului de înregistrare.

Articolul 4 - Contul de utilizator

4.1 - Persoana care a creeat un cont pe Focus Actual, conform Articolului 3, îl numim în continuare Utilizator, la fel cum l-am definit la Articolul 1, alineatul 1.4 din prezentul Document.

4.2 - Confirmarea statutului de utilizator activ, se face prin confirmarea cu clic pe butonul din mesajul primit în acest sens.

4.3 - Utilizatorul, are permisiunea de-a accesa zona privată a site-ului, respectiv profilul lui, să actualizeze informațiile personale, să comenteze la postări, să își ofere reacția cu un maxim de 3 opțiuni diferite, să voteze la sondaje și să participe la chestionare.

4.4 - Informațiile de profil ce pot fi actualizate, sunt: adresa de e-mail (se va solicita o reconfirmare), numele, numele de utilizator, secțiunea despre, secțiunea socială, preferințele de afișare și modificarea parolei (din Meniul Setări).

4.5 - Informațiile actualizate în profilul propriu, sunt responsabilitatea Utilizatorului și este direct răspunzător pentru ele.

4.6 - Utilizatorul nu are permisiunea de-a posta articole, galerii, chestionare sau sondaje.

4.6 - Comentariile acestuia nu trebuie să afecteze în mod voit mai mult sau mai puțin alți utilizatori, imaginea unei entități sau a unei persoane.

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2020

The Bearings Stores Tururi 4x4 Desert Safari - Călătoria ta abia începe