Reguli noi SCJU

ÎN ATENȚIA PACIENȚILOR ȘI A APARȚINĂTORILOR

Reguli noi SCJU

ÎN ATENȚIA PACIENȚILOR ȘI A APARȚINĂTORILOR

 Având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivel național, în conformitate cu hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, s-au luat următoarele măsuri :

 -SISTAREA, PÂNĂ LA 31.03.2020,  A STAGIILOR ÎN SPITALE , PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚILOR DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE, ELEVII ȘCOLILOR POSTLICEALE ȘI VIZITELE APARȚINĂTORILOR PERSOANELOR INTERNATE.

 Astfel, rugăm pacienții și aparținătorii să respecte regulile impuse. Mai mult, venim în sprijinul Dumneavostră cu personal care  preia  pachetele cu lucruri necesare celor internați (obiecte de igienă personală, pijamale, etc, exclus alimentele), spre a le duce pacienților.

 Preluarea pachetelor se face zilnic, 7 zile din 7,  între orele 11.00-12.00 și 16.00-17.00. Zona de întâlnire este pe hol, la intrarea în  incinta Spitalului, dinspre Bd. Tomis (ușa rotativă).

 In același timp reamintim pacienților și vizitatorilor că  accesul în incinta Spitalului Județean se face DOAR pe la intrarea special amenajată pentru vizitatori, dinspre Bd. Tomis (ușa rotativă) iar accesul la Unitatea Primiri Urgențe, Ambulatoriul de specialitate și Laboratorul Explorări Funcționale este posibil din strada Nicolae Iorga.

 Totodată, aducem la  cunoștința pacienților că au obligația să poarte echipament de spital și să nu părăsească unitatea  în acest echipament.

 Vă mulțumim pentru înțelegere!

CONDUCEREA SCJU