Gheorghe Hagi: ’’Anul trecut am ieşit campioni, dar nu am ştiut să trăim ca nişte campioni’’

Managerul general al Farului a prefaţat ultimul meci al Farului de pe teren propriu din play-off, partida de maine seară cu Universitatea Craiova.

Gheorghe Hagi: ’’Anul trecut am  ieşit campioni, dar nu am ştiut să trăim ca nişte campioni’’

‘’Suntem la final de an competiţional, mult a fost şi puţin a mai rămas. Este un meci important acasă, putem spune chiar decisiv pentru că doar victoria ne mai ţine în joc. Cu Craiova anul acesta am jucat foarte bine şi sperăm să o facem la fel. Craiova este schimbată în bine de când a venit Costel Gîlcă, un antrenor pe care-l apreciez. Pe noi ne interesează cele trei puncte ca să rămânem în joc. Cojocaru, Larie şi Băluţă nu sunt pentru acest joc. Ultima impresie contează şi să uităm ultimul meci făcut cu Sepsi. Suntem conectaţi la meci şi vrem să luăm punctele. Craiova are un lot foarte valoros cu jucători foarte buni iar Costel i-a pus bine în teren şi a adus schimbări din punct de vedere tactic. Obiectivul a fost participarea în play-off, dar ne doream şi ne dorim în continuare să participăm în Europa şi ne dorim în continuare. Nu am avut constanţă pe tot anul competiţional, nu am fost la linia de anul trecut, atât colectiv cât şi individual. Cand am fost toţi, fără accidentaţi, am arătat mai bine. Foarte mulţi jucători au lipsit, încă din prima zi de antrenament din cantonamentul de la Braşov. Lumea se întoarce la stadion, aşa cum era înainte. Lumea îşi doreşte şi stadioanele arată mai bine. Când o să vină şi banii, atunci vom avea şi un fotbal mai bun. Fară nicio discuţie, FCSB este campionă meritătă şi îi felicit. Să facă ce trebuie pentru a ieşi în Europa. Acesta este obiectivul pe termen mediu şi lung în România, să devenim competitivi şi după graniţe. Noi anul trecut am făcut ceva unic, am îeşit campioni, dar nu am ştiut să trăim ca nişte campioni. Un campion nu se satură niciodată, vrea să fie mai bun în fiecare zi. Alibec ştie cel mai bine ce vrea să facă, el işi decide viitorul. Noi avem limitele noastre dar la noi are mereu poarta deschisă, a crescut aici'', a declarat managerul general al Farului. 

Partida dintre Farul şi Universitatea Craiova va avea loc mâine, de la ora 20:30, pe terenul central al Academiei Gheorghe Hagi. Meciul va fi arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Andrei Constantinescu. In camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Cristina Trandafir.