O nouă reușită pentru orașul Ovidiu

Vouchere pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță

O nouă reușită pentru orașul Ovidiu
Sursa foto:Sorin Danielciuc
O nouă reușită pentru orașul Ovidiu
O nouă reușită pentru orașul Ovidiu
O nouă reușită pentru orașul Ovidiu
O nouă reușită pentru orașul Ovidiu

În septembrie 2020 a fost aprobată Ordonanța de Urgență nr.157/2020,pentru acordarea unui ajutor financiar sub forma de voucher,pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță.

Acesta se acordă copiilor care se legitimează pentru prima dată în cadrul unui club sportiv.Voucherul reprezintă venit neimpozabil,este nominal și netransmisibil cu o perioadă de valabilitate de 6 luni.

Acest voucher are o valoare de 300 ron și poate fi valorificat în magazinele partenere pentru cumpărarea echipamentelor sportive.Odată cu intrarea în vigoare a OUG. 157/2020,C.S.O. Ovidiu încurajează practicarea sportului la nivelul orașului Ovidiu,legitimând un număr de 51 noi sportivi, care vor beneficia de acest voucher .Sportivii legitimați sunt din următoarele secții:karate-18 sportivi,fotbal-11 sportivi,handbal-20 sportivi,haltere-2 sportivi. 

Miercuri 23 decembrie 2020 in Sala de Sport din Ovidiu,au fost asteptati sportivii noi legitimați  ai Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu . Astfel au fost înmânate de catre domnul Viceprimar Suliman Sesnur si conducerea CSO Ovidiu 51 de vouchere sportive, ce vor putea fi folosite pentru achiziționarea de materiale sportive. 
" Ne bucuram ca după un an atat de greu, în care lumea sportiva a stat pe loc, copii din orașul Ovidiu  vin catre sport atrași de rezultatele frumoase obținute de colegii lor mai mari. Astfel Tuca Ionut si Țurcanu Gabriela au devenit adevărați ambasadori ai orasului Ovidiu si  modele pentru cei mici. " spune domnul Primar George Scupra.