PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri

Ludovic Orban a declarat după primele rezultate ale sondajelor efectuate la ieșirea de la urne, că PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri parlamentare

PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri
Sursa foto:Sorin Danielciuc

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat duminică seara, imediat după prezentarea primelor rezultate ale sondajelor efectuate la ieșirea de la urne, că PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri parlamentare, atât moral, cât și la finalizarea numărării voturilor.

El s-a declarat „foarte încrezător” că PNL va avea capacitatea de a construi o majoritate parlamentară.

„Le mulțumesc tuturor românilor care au decis să-și exercite dreptul fundamental la vot în ciuda campaniilor mincinoase, în ciuda descurajării practicate de alte formațiuni politice. Respect pe toți aceia care au decis să participe la vot în condiții de pandemie și ca atare, le mulțumesc. De asemenea, în mod special, le mulțumesc tuturor cetățenilor români care au venit la vot și au decis să voteze PNL”, a spus președintele liberalilor.

El a avut un mesaj și pentru cei care nu au venit la vot: „Vă cer ca în viitor să considerați aceste alegeri extrem de importante pentru destinul României. Vom încerca să îi reprezentăm pe toți românii”, a promis Ludovic Orban.