CS CFR TTS Arsenal Inel II, campioana Constanței la minifotbal pentru a patra oară consecutiv

Remiză de mare spectacol în meciul decisiv

CS CFR TTS Arsenal Inel II, campioana Constanței la minifotbal pentru a patra oară consecutiv
Sursa foto:Sorin Danielciuc

Duminică seară, pe terenul mare al Bazei Sportive Atletic Club din Constanţa, s-a disputat întâlnirea din ultima etapă a play-off-ului Campionatului Judeţean de minifotbal dintre echipele CS CFR TTS Arsenal Inel II și ACS TMV Ovidiu, decisivă pentru stabilirea ocupantei primului loc. La capătul unei confruntări spectaculoase, în care formația din Ovidiu a încercat să detroneze câștigătoarea ultimelor trei ediții, rezultatul final a fost egal, scor 6-6, după o desfășurare incredibilă. TMV Ovidiu a deschis scorul în primele secunde, apoi campionii au preluat conducerea, scor 2-1. Trei goluri reușite consecutiv de echipa din Ovidiu au dus scorul la 4-2, iar ultima reușită din prima repriză a aparținut „tunarilor” constănțeni. De la 4-3 s-a făcut 6-3 pentru ACS TMV Ovidiu și totul părea pierdut pentru CS CFR TTS Arsenal Inel II. Mai erau 15 minute de joc și revenirea spectaculoasă a formației lui Constantin Caracostea a adus egalarea cu patru minute înaintea finalului, atunci când Edis Abibula a fructificat cu sânge rece o lovitură de la 10 metri, astfel că medaliile de campioni și trofeul de campioană au ajuns din nou la „tunari”. 
Cu 59 de puncte, CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanţa a ocupat pe prima poziție în clasament, în timp ce ACS TMV Ovidiu a acumulat 57 de puncte. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat echipa CS Atletic Club-Săgeata Stejaru. Cel mai bun portar a fost desemnat Mihail Moraru, iar cel mai bun jucător al al campionatului a fost ales Cezar Beșleagă, ambii de la CS CFR TTS Arsenal Inel II Constanţa. 
Iată lotul echipei campioane: Mihail Moraru, Adrian Lungu și Bogdan Oarză - portari, Ștefan Soldat, Bogdan Evdochim, Adrian Benciu, Alexandru Ghiță, Marius Jalbă, Cezar Beșleagă, Alexandru Vieru, Mihai Zugravu, Edis Abibula, Cristian Crecan și Tănase Halep. În turul campionatului au mai evoluat pentru formația campioană Ionuț Florea, Mario Dosoftei, Cătălin Mazilu și Cosmin Trandafir.
Staff-ul campionilor a fost alcătuit din Constantin Caracostea, Marius Păuna, Răzvan Sărăcin, Tunceai Asim și Ionuț Caracostea.
Ambele echipe au obținut dreptul de a reprezenta Constanța la Superliga României, competiție programată la Iași, în perioada 9-11 iunie.