Participare constănțeană la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal

În perioada 24-26 iunie, la Deva

Participare constănțeană la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal

Formația RCS & RDS a reușit promovarea în Liga 1 la minifotbal din județul Constanța la finalul sezonului 2020-2021, după ce a terminat pe primul loc în Liga a 2-a, astfel că începând din acest sezon se confruntă cu cele mai valoroase echipe constănțene.
În urma acestui rezultat, echipa RCS & RDS a obținut dreptul de a participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal, competiție ajunsă la a VII-a ediție.
Federația Română de Minifotbal, în parteneriat cu Federația de Minifotbal - ONG, a stabilit ca organizarea acestei competiții în 2022 să revină orașului Deva, în perioada 24-26 iunie, la Baza Sportiva Realsport.
La Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal vor participa peste 24 de formații, iar primele clasate vor reprezenta România la Business Cup Antalya.
Iată și lotul echipei de minifotbal & RCS & RDS Constanța: Gelu David - portar, Ionuț Caracostea (cpt.), Andrei Bratu, Eduard Tuș, Florin Caracostea, Cătălin Gheorghe, Lucian Tănase, Mihai Chipăila, Ionel Manole, Matei Caracostea, Iulian Mustățea, Andrei Iordan, Silviu Ilea, Adrian Purcărea, Cătălin Butnaru, Ionuț Alexandru, George Chirpac, Valentin Dănilă, Ion Mihai, Mădălin Ene și Laurențiu Naidin.
De remarcat faptul că în lotul formației RCS & RDS regăsim mai mulți jucători care au îmbrăcat tricoul echipei Arsenal Inel II Constanța, câștigătoarea ultimelor două ediții ale Campionatului Județean de minifotbal din Constanța. Este vorba de Gelu David, Ionuț Caracostea, Eduard Tuș, Florin Caracostea, Matei Caracostea și Mădălin Ene. În plus, Ionuț Caracostea și Florin Caracostea au participat anul trecut, cu Arsenal Inel II, la Supercupa României de la Oradea, iar Ionuț Caracostea (desemnat si cel mai bun jucător al sezonului 2020-2021 din Liga a 2-a) a evoluat și la turneul final al Campionatului Național de minifotbal desfășurat anul trecut, la Rm. Vâlcea.