Secyl Suliman,a depus jurământul pentru funcția de subprefect al Constanței

Până la numirea în noua funcție,Secyl Suliman a deținut funcția de șef Serviciu Taxe și Impozite la Primăria orașului Ovidiu

Secyl Suliman,a depus jurământul pentru funcția de subprefect al Constanței

În urma ședinței de miercuri, 3 martie 2021,guvernul a publicat listele cu prefecții ce au încetat exercitarea mandatelor temporare, cât și listele cu noii prefecți și subprefecti,numiți in funcție.

Joi, 4 martie a.c în sala de ședințe a Instituției Prefectului- Constanta, în sistem de videoconferință, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către Silviu Coșa, în funcția publică de prefect al județului Constanta,ca reprezentant al Partidului Național Liberal. În cadrul aceleiași ceremonii au mai depus jurământul și Secyl Suliman, numirea ei in funcție a venit ca urmare a protocolului încheiat,anul trecut,de UDTTMR cu PNL în funcția publică de subprefect și Mihai Vîlcu din partea alianței USR-PLUS ,în funcția  publică de subprefect.

Secyl Suliman,este soția viceprimarului Sesnur Suliman din Ovidiu,a activat în mediul privat dar și în mediul public,in cadrul Primăriei Ovidiu având funcția de șef Serviciu Impozite și Taxe.

,,Am convingerea ca alături de dl prefect,vom susține toate instituțiile și măsurile care pot duce la dezvoltarea județului și la rezolvarea problemelor cetățenilor.Consider ca această funcție implică o responsabilitate foarte mare și în același timp asigură o bună experiență profesionala'',a declarat subprefctul Secyl Suliman.

Comunitatea orașului Ovidiu și primarul George Scupra sunt onorați,că un reprezentant al orașului a fost propus, chemat și validat în funcția de subprefect al Județului Constanța.

,,Ma simt onorat că doamna Secyl Suliman a făcut parte din echipa mea în cadrul primăriei,fiind o persoana dinamică,responsabilă și implicată în problemele comunității. îi urez mult succes în noua funcție si ne mândrim ca este cetățean al Orașului Ovidiu!" a declarat Goerge Scupra,primarul orașului Ovidiu.