Superliga, Etapa a 11-a: Farul – Sepsi OSK 2-1(1-1)

Campioana României, Farul Constanța, a disputat aseară meciul din etapa a 11-a a Superligii, întâlnind pe teren propriu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Golurile formaţiei constanţene au fosst marcate de Ionuţ Larie (min 6, din lovitură de la 11 m) şi Constantin Budescu (min 55). Golul oaspeţilor a fost marcat de Stefănescu, în prelungirile primei reprize.

Superliga, Etapa a 11-a: Farul – Sepsi OSK 2-1(1-1)

Au evoluat pentru Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, Artean, Kiki (68 K. Boli) - Băluță, Nedelcu (37 M. Popescu), Grameni (77 Vînă) - Mazilu (77 Grigoryan), L. Munteanu (77 Rivaldinho), Budescu. 

 

"A venit greșeala în prima repriză, de la ultima fază dar am jucat foarte bine. Am vorbit la pauză, e bine că au avut răbdare și au făcut ce trebuie. Eram supărat că am luat gol la pauză, chiar dacă tonul a fost mai ridicat puțin, ei și-au păstrat calmul și au jucat bine în a doua repriză. Budescu ne-a câștigat trei puncte, efortul pe care l-a făcut tot, e pe drumul bun, cred că nu mai sunt întrebări la calitatea pe care o are. Două victorii, le-am zis că e momentul în care strângem rândurile, jucăm bine, dar ne interesează mult rezultatul''. a declarat după partidă managerul general al Farului, Gheorghe Hagi.