Vicecampioana Constanței la minifotbal va participa la Socca Champions League 2023

Club Sportiv TMV Ovidiu va evolua în Slovenia

Vicecampioana Constanței la minifotbal va participa la Socca Champions League 2023
Sursa foto:Sorin Danielciuc

În perioada 12-15 octombrie, în Slovenia, la Maribor, se va desfășura o nouă ediție a turneului de minifotbal Socca Champions League 2023. La această competiție va participa și vicecampioana Constanței la minifotbal, formația CLUB SPORTIV TMV OVIDIU, care a obținut biletele pentru turneul din Slovenia după ce s-a clasat pe locul al IV-lea la Cupa României desfășurată în luna iulie, la Sibiu.
 În urma tragerii la sorți, CS TMV Ovidiu va evolua în Grupa G, urmând să întâlnească echipele Pericoloso (Irlanda), Cometas (Grecia) și Red Fires (Bulgaria).
 Lotul formației din Ovidiu pentru turneul de la Maribor este următorul - portari: Nicușor Bacale și Radu Mirică; fundași: Constantin Velicu, Alexandru Andrici, Vasile Carabuz, Robert Ghiță, Nicolae Constantin, Bogdan Gheorghe, Cristian Rusu și Claudiu Badea; mijlocași: Marius Dumitrașcu, Andrei Apostolache, Ergean Sali, Paul Lazăr și Alexandru Blaj; atacanți: Andreas Iani (cpt.) și Denis Nicolae.
 Pe pagina de Facebook Club Sportiv TMV Ovidiu se mai menționează următoarele: „Vor participa alte patru valoroase echipe din România, echipe cu prezențe atât în finala Campionatului Național de Minifotbal, Cupa României, cât și la turnee internaționale, după cum urmează: NAPOLI ARAD, FC BOROMIR RÂMNICU VÂLCEA, DACII BUZĂU și ACS REDEX BAIA MARE. Lotul nostru este definitivat, plecăm cu încredere și sperăm ca împreună cu echipele mai sus menționate să avem rezultate meritorii și să aducem cât mai multe puncte României. Le urăm succes celorlalte echipe românești participante”.
 Echipa din Ovidiu mulțumește celor fără de care nu ar fi fost posibilă participarea la această competiție: MT MOTORS EST, TOMIS PLUS, MARTOLI INVEST ȘI TOMIS VILLA.