CONFERINȚA -TEMATICA AVORTULUI

Vineri,20 august 2021,ora 15:00,restaurant Dorna din Mamaia

CONFERINȚA -TEMATICA AVORTULUI

La conferința cu tematica avortului sunt invitați:părintele Cezar Axinte,IPS Teodosie,dr.ginecolog Cioantă Ionel.,,Toate păcatele se pot ierta, spun Sfinţii Părinţi, dar păcatul acesta al avortului, al crimei asupra unui suflet nevinovat poate fi iertat doar cu preţul unor osteneli, nevoinţe, al unei pocăinţe care poate dura viaţa întreagă. Sângele acelui prunc nevinovat strigă din pământ. Acei prunci avortaţi plâng înaintea lui Dumnezeu şi cer răzbunarea sângelui vărsat de mamă''-doxologia.ro.

După această conferință se va face o priveghere de noapte în cinstea Maicii Domnului ,,Pantanassa'' izbăvitoarea de cancer, la biserica SF.Vasile cel Mare din Constanța,începând cu ora 20:00.Posibilitate unică pentru enoriașe de a vedea cum se desfășoară o slujbă la SF.Munte Athos

Sfânta icoană făcătoare de minuni a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu „Pantanassa” a fost adusă la Mănăstirea Vatoped de către fericitul Gheronda Iosif Vatopedinul de la Nea Skiti. Această icoană este cunoscută pentru multele minuni săvârșite, mai ales pentru vindecarea persoanelor care suferă de cancer.