ALIN PETRACHE, REALES PREȘEDINTE AL FRR, CU UNANIMITATE DE VOTURI

Acesta a fost ales cu unanimitate de voturi, de cei 72 de de membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală (64 prezenți în sală și 8 online) din cei 119 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Rugby.

ALIN PETRACHE, REALES PREȘEDINTE AL FRR, CU UNANIMITATE DE VOTURI
sursa foto-frr.ro
ALIN PETRACHE, REALES PREȘEDINTE AL FRR, CU UNANIMITATE DE VOTURI

Alin Petrache a fost reales astăzi, 27 februarie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby pentru un nou mandat de patru ani în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri desfăşurată la Complexul Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani. La întrunire a asistat și Octavian Morariu, președintele Rugby Europe.

De asemenea, au fost aleși prin vot și cei trei vicepreședinți: Mircea Copaci, Bogdan Marinescu, care au ocupat aceleaşi funcţii şi până acum, şi fostul rugbist Anton Pisaroglu. Toţi au fost aleşi cu unanimitate de voturi.

În cadrul Adunării au fost votați și cei opt membri ai Biroului Federal, astfel: Marius Tincu, Corneliu Ghenea, Corneliu Negruţ, Neculai Nechitean – cu unanimitate de voturi. În ce privește reprezentarea în Biroul Federal a cluburilor de copii şi juniori a fost votat Andrei Szemerjai, din partea Asociaţiilor Judeţene de Rugby şi a Asociaţiilor Municipale de Rugby Bucureşti, Ciprian Popa, iar din partea echipelor din SuperLigă, DNS şi rugby feminin, Emilia Vizitiu şi Ştefan Demci.

Echipa FRR aleasă în urma Adunării Generale Ordinare de Alegeri:
Alin Petrache – Președinte
Bogdan Marinescu, Mircea Copaci și Anton Pisaroglu – Vicepreședinți
Eugen Orlando Teodorovici – Trezorier
Emilia Vizitiu – SuperLiga, DNS și rugby feminin
Ștefan Demci – SuperLiga, DNS și rugby feminin
Ciprian Popa – AJR-uri și AMRB
Neculai Nichitean – Membru
Marius Tincu – Membru
Cornel Negruț – Membru
Cornel Ghenea – Membru
Andrei Ioan Szemerjai – Copii și juniori
Florin Matei – Secretar General
Bogdan Muntean – Antrenor Federal