Gheorghe Hagi:’’Urmează două meciuri pentru istoria Farului’’

Farul va juca maine de la ora 20:00, în playoff-ul Conference League, împotriva campioanei Finlandei HJK Helsinki.

Gheorghe Hagi:’’Urmează două meciuri pentru istoria Farului’’

’’Este un meci foarte important pentru istoria Farului. Putem face o performanţă deosebită. Este un adversar disciplinat, ştie ce vrea în teren şi va trebui să-i desfacem foarte bine. Sperăm să prindem o zi bună, să jucăm şi să marcăm. Acolo ne va aştepta un retur foarte greu pe un teren sintetic. Lotul este complet, exceptându-l pe Benchaib.  Munteanu este cu noi, are câteva antrenamente şi cred că o să fie pe teren. Sper să facem un meci mare. Ei au o experianţă mai mare fiind anul trecut în grupe, dar încercăm să fim mai buni decât ei. Este o dublă pentru istoria Farului. Imi place să jucăm fotbal din trei în trei zile, sunt meciuri total diferite ca abordare decât cele din campionat’’, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

’’Am jucat multe meciuri în Europa anul acesta şi avem o şansă importantă. Este foarte important meciul de acasă, am jucat bine acasă până acum şi ne dorim ca mâine să continuăm cu acest parcurs. Este un adversar bun, ca oricare altul din Europa. Nimeni nu a ajuns pană aici întâmplător. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru şi dacă facem lucrul ăsta, o să vină şi rezultatul. Ne gândim doar la meciul de mâine şi să câştigăm. Este o echipă disciplinată, dar avem tot ce ne trebuie să ne bucurăm la final. Nu mă gândesc la oferte în acest moment, importantă este calificarea’’, a declarat Tudor Băluţă.

Partida va fi arbitrată de maltezul Phillip Farrugia, ajutat din cabina VAR de Michael Fabbri şi Daniele Paterna, ambii din Italia.