Festivalul Internațional multisportiv Corporate Games la Constanța

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, partener oficial al Festivalului Internațional Summer Corporate Games Constanța

Festivalul Internațional multisportiv Corporate Games  la Constanța
Festivalul Internațional multisportiv Corporate Games  la Constanța
Festivalul Internațional multisportiv Corporate Games  la Constanța

Cea mai mare competiție pentru sportul de amatori, festivalul internațional multisportiv Corporate Games, desfășurat în 28 țări de pe cele 5 continente, continuă tradiția începută acum 5 ani, aducând în lumea sportului corporatist un eveniment deosebit: Summer Corporate Games( 9-11 septembrie 2022).

Vineri, 29 iulie 2022, la ora 14.00, în sala de conferință a hotelului Sport din Constanța,Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Corporate Games au semnat un Acord de Parteneriat, astfel încât se vor asigura cele mai bune condiții pentru organizarea întrecerilor la 11 sporturi (alergare, volei pe plajă, Dragon Boat, tenis de câmp, baschet, biliard, tir, fotbal 6,pescuit, alergare și catchball).

Participanții vor demonstra că spiritul de competitivitate cunoscut în mediul de afaceri se poate manifesta și în sport, iar constănțenii vor avea ocazia să vadă întreceri sportive inedite, între brandurile cu care s-au obișnuit de ani buni. Spectatorii au acces gratuit la toate meciurile din cadrul Corporate Games, iar programul complet este disponibil pe www.corporate-games.ro.

Firmele se înscriu la unul sau mai multe sporturi, iar echipele nu sunt limitate doar la angajații proprii.Pot fi și clienți, furnizori, foști angajați, chiar și prieteni și membri de familie; totul este să nu fie sportivi legitimați în ultimii 3 ani la federații și să facă echipă bună cu ceilalți corporatiști.

Participanții câștigă atât medalii pentru locurile 1, 2 și 3, dar și puncte pentru firmă. Adunând punctele, firmele primesc trofee pe sporturi, divizii și medalii.

În fiecare an, Corporate Games organizează în fiecare an 3 evenimente naționale, care sunt dedicate stimulării activităților sportive de masă, în cadrul programului național ,,Sportul pentru toți”:
* Winter Corporate Games la Brașov
* Romania Corporate Games la București
* Summer Corporate Games la Constanța

În decursul unui an, la cele trei evenimente au loc:
* 28 sporturi
* 82 competiţii (simplu, dublu, masculin, feminin şi grupe de vârstă)
* 91 de firme, companii şi multinaţionale
* 2500 participanţi
* 105 arbitri şi voluntari
* 120 de mingi
* 800 medalii si 58 trofee

Corporate Games în România a ajuns la cea de a XX-a ediţie şi își propune să continue cei 35 de ani de istorie ai comunității Worldwide Corporate Sport și să îi antreneze în competiție pe toți pasionații de sport, conduși de fair play și de spiritul de echipă.
Printre firmele care au anunțat deja participarea la această ediție sunt: Accenture, Genpact, Pliva din Croația, o delegație Israel, echipa medaliată cu argint la Istanbul Corporate Games, de la A&T Bank, JTI, Colliers, Fan Curier si grupul de firme ADM.
Corporate Games oferă ocazia unui teambuilding în paralel cu cele mai mari firme și corporații,aducând mișcarea și sportul din nou în atenția tuturor.Investiția în angajații proprii și mai ales în sport poate fi una din cele mai bune decizii, cu impact direct asupra derulării întregii activități a firmei.

Înscrierile se pot face până pe 15 august 2022.
Detalii puteți primi la :
alina@corporate-games.ro - 0744567123
radu.radulescu@corporate-games.ro – 0732007270
www.corporate-games.ro