Primăria Orașului Ovidiu vă invită la OVIDIU SYMPHONY - ediția a II-a

Primăria orașului Ovidiu are plăcerea de a invita toți iubitorii de muzică la ediția a doua a evenimentului OVIDIU SYMPHONY, care va avea loc pe 27 iulie 2024. Evenimentul se va desfășura în locația istorică Castru Roman, situată în cartierul Ovidiu Sud, și promite o seară de neuitat cu intrare gratuită.

Primăria Orașului Ovidiu vă invită la OVIDIU SYMPHONY - ediția a II-a

Invitații sunt așteptați între orele 18:00 și 18:30 pentru a lua parte la un spectacol muzical de excepție. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Paula Seling, cunoscuta interpretă Ozana Barabancea alături de orchestra Lumini Sonore, și Orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța. Aceștia vor prezenta spectacolul Rock’n Opera sub conducerea dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea, având soliști de renume precum Laura Eftemie, Mihaela Ionescu și mulți alții.

De asemenea, publicul va putea să se bucure de show-ul de dans și muzică Magic Swing, conceput de Gabriela Dobre și coregrafiat de Iulian Ghencea, prezentat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Printre soliștii acestui spectacol se numără Veronica Răceală, Raluca Databan și Octavian Minea, alături de un ansamblu talentat de dansatori.