Gheorghe Hagi:’’Nu am avut personalitate nici individuală nici colectivă’’

După 0-3 la Tiraspol şi eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor, Gheorghe Hagi s-a declarat nemulţumit de jocul echipei.

Gheorghe Hagi:’’Nu am avut personalitate nici individuală nici colectivă’’
sursa foto-Sorin Danielciuc

’’Ştiam de la început că întâlnim o echipă experimentată şi după un meci bun şi complet în tur ne aşteptam la un meci foarte greu aici. Spre surprinderea mea s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră. Prima repriză a fost cea mai proastă, nu am avut personalitate. Când nu joci fotbal, pierzi. Ȋn apărare nu am construit nimic iar în atac am fost inexistenţi, lenţi şi previzibili. Nu putem vorbi doar de o singură fază pe care am facut-o în 90 de minute. Nu suntem la potenţialul fizic bun dar nu vrea să-mi găsesc alibiuri, am facut doar o schimbare faţă de echipa aliniată în primul tur. Nu ai cum sa nu legi trei pase în prima repriză. A fost o lipsă de personalitate şi individuală şi colectivă’’, a declarat după meci managerul tehnic Gheorghe Hagi.  

Farul va continua în turul doi de calificare în Conference League şi va evolua împotriva armenilor de la FC Urartu, fostă FC Banants, echipă redenumită în 2019. Până la prima manşa cu armenii, care va avea loc joi 27 iulie, echipa constănţeană va evolua în etapa a doua a Superligii, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:30, acasă contra echipei FC Voluntari. 

Adrian Munteanu.