Gheorghe Hagi: ’’Trebuie să jucam fotbalul care ne-a făcut campioni’’

Mâine la Tiraspol, în manşa secundă din primul tur de calificare în UEFA Champions League, Farul va susţine cel mai important meci european din istorie. Echipa constănţeană va lupta pentru continuarea în competiţie şi, în acelaşi timp pentru asigurarea unui loc cel puţin în playoff-ul de Conference League.

Gheorghe Hagi: ’’Trebuie să jucam fotbalul care ne-a făcut campioni’’
Sursa foto:Sorin Danielciuc

                 ’’La Constanţa am făcut un meci foarte bun contra unei echipe mult mai experimentate ca noi în fotbalul european. Şansele, în opinia mea sunt egale, aşa cum erau încă de la început. Ei au jucatori care pot face diferenţa în orice moment şi trebuie să facem un meci complet pentru a trece mai departe. Vom încerca să dictăm şi ritmul şi intensitatea jocului. Cert este că acum ne cunoaştem mult mai bine decât în tur. Felicitările mele patronului de aici, a investit foarte mult aici şi a facut ceva fantastic. Salut tot ce înseamnă investiţie în sport. Viitorul, clubul înfiinţat de mine era zero pe plan european. De doi ani ne-am unit dar nici Farul nu are o mare experienţă europeană şi din acest punct de vedere acest meci este o provocare pentru noi. Suntem încrezători că putem trece de Sheriff, trebuie să fim noi şi să jucam fotbalul nostru, cel care ne-a făcut campioni’’ a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, despre meciul de maine seară şi despre condiţiile găsite la Tiraspol. 

Meciul, care se va disputa marţi de la ora 20:00, nu a fost încă achiziţionat de nicio televiziune din România, negocierile fiind în plină desfăşurare.

Adrian Munteanu