Victorie la scor cu Dinamo 2 pentru FC Farul Constanța

FC Farul a susținut astăzi al treilea meci amical din stagiul de pregătire centralizată pe care-l efectuează la București.

Victorie la scor cu Dinamo 2 pentru FC Farul Constanța

Elevii lui Ianis Zicu au întâlnit pe Dinamo 2, formație din Liga a 3-a, în fața căreia s-au impus clar, cu scorul de 6-0. Scorul a fost deschis în minutul 19 de Ilie Damașcan (foto), iar în finalul primei reprize alb-albaștrii au mai punctat de două ori, prin Cosmin Bîrnoi, în minutul 41, și Robert Silaghi, în minutul 45. Intrat la pauză, Simon Măzărache a mărit avantajul, în minutul 47. Până la final, băieții Farului au mai înscris de două ori, în minutul 52, prin Liviu Mihai, aflat la prima reușită de la revenirea în tricoul Farului, și, în minutul 72, prin Florin Bălan.

Au evoluat pentru FC Farul Constanța: Fara (46 Dur-Bozoancă) – Greu (60 Băjan), Leca, Antoche, Carabela (60 D. Panait) – L. Mihai (68. D. Savu), Cruceru (60 I. Ursu) – Bîrnoi (46 Măzărache), Silaghi, Damașcan (60 Fl. Bălan) – Banyoi (55 Al. Stoica).

Următoarea partidă de verificare pentru FC Farul Constanța este programată joi, în compania celor de la FC Voluntari 2, o altă formație din Liga a 3-a. După acest joc, constănțenii vor reveni la acasă, încheind cantonamentul de 10 zile din capitală. Ultimul test înainte de debutul oficial din acest sezon este programat pe 3 februarie, cu FC Viitorul 2, echipă din Liga a 3-a.