Gheorghe Hagi: ’’Trebuie să reglăm lucrurile’’

După dezamăgirea din meciul de marţi de la Tiraspol, Farul va încerca maine să obţină a doua victorie din Superligă fară Denis Alibec şi Dragoş Nedelcu, accidentaţi.

Ionut Larie si Rivaldinho
1 / 1

’’Venim după o victorie în prima etapă din Superligă şi sperăm să confirmăm seria de meciuri bune făcute acasă. Sunt din ce în ce mai bine fizic şi cred că o să joc din ce în ce mai mult dacă este nevoie de mine. FC Voluntari este o echipă omogenă, dificilă. Suporterii si-au facut datoria faţă de noi indiferent de situaţie. Nu ne gândim încă la meciul cu armenii de joi. Ne ajuta faptul că jucam din trei în trei zile, ne punem mai repede pe picioare’’, a declarat capitanul Ionuţ Larie.

 

La rândul său, Rivaldinho a găsit cu greu explicaţii cu privire la meciul de la Tiraspol, dar se declară ambiţionat de ceea ce s-a intamplat: ’’este o dezamăgire pentru noi meciul la Tiraspol dar trebuie să ne găndim la ce avem de facut maine. Pe mine personal m-a ambiţionat ceea ce s-a întamplat. M-am integrat bine la echipă, cunoşteam mulţi jucători şi cred că o sa facem lucruri bune anul asta. Vreau să muncesc să facem pe peformanţa bună şi în acest sezon. Este greu să dăm explicaţii după meciul de la Tiraspol, trebuie să muncim mai mult şi să vorbim mai puţin’’, a declarat Rivaldinho.

 

’’Ȋncercăm de două zile să vorbim, să strângem randurile şi să ne revenim. Nu am fost noi în meciul trecut şi trebuie să reglăm lucrurile. FC Voluntari vine cu un moral bun, au caştigat etapa trecută dar ne interesează cele trei puncte, ne gândim numai la acest lucru. Unii au jucat mai multe minute decât preconizam la Tiraspol şi mă refer aici la Grameni, a trebuit să-l las în teren. Este un meci important pentru noi şi trebuie să-l abordăm aşa cu am facut-o anul trecut’’, a declarat managerul tehnic Gheorghe Hagi.  

Meciul Farul – FC Voluntari va avea loc maine de la ora 18:15 pe terenul Academiei de Fotbal Gheorhe Hagi. Pardida va fi arbitrată de Ionuţ Coza, ajutat de Daniel Mitruţi şi Andrei Constantinescu, asisteţi şi Marcel Bârsan şi Cristian Moldoveanu din camera VAR.