Adrian Mazilu a fost împrumutat în Olanda

Adrian Mazilu (18 ani) a fost prezentat la Vitesse sub formă de împrumut. Talentatul român de la Brighton se va alătura echipei lui Edward Sturing din această săptămână. Este primul transfer realizat în această iarnă de echipa olandeza.

Adrian Mazilu a fost împrumutat în Olanda

Adrian Mazilu, prezentat la Vitesse

”Bine ai venit, Adrian!

Adrian Mazilu (18 ani) a venit la Vitesse sub formă de împrumut. Talentatul român de la Brighton se va alătura echipei lui Edward Sturing din această săptămână. Este primul transfer realizat în această iarnă.

Mazilu a semnat un contract pe șase luni. Directorul tehnic este mulțumit de sosirea sa. ”Poziția aripii este un punct de atenție, mai ales având în vederea accidentarea pe termen lung a lui Miliano Jonathans. Adrian este un talent și a căpătat experiența necesară în ciuda vârstei fragede. Suntem foarte fericiți că se va alătura lui Vitesse pentru a doua jumătate a sezonului și îi dorim o primire călduroasă.

Atacantul este un internațional de tineret român. Cu clubul său anterior, Farul Constanța, a devenit campion al României în sezonul trecut. Brighton l-a adus pe tânăr în Anglia vara trecută. Acum are ocazia să se dezvolte în continuare la Vitesse”, a scris Vitesse pe site-ul oficial.