Un alt mare investitor la Ovidiu!

Astăzi, a fost semnată autorizația de construcție pentru al doilea campus școlar din orașul nostru, care va fi realizat de Fundația Maarif lângă Academia Gheorghe Hagi.

Un alt mare investitor la Ovidiu!
Un alt mare investitor la Ovidiu!
Un alt mare investitor la Ovidiu!

Investiția se ridică la aproximativ 10 milioane de euro, iar lucrările vor începe în vara acestui an. Acest proiect ambițios promite să aducă un plus semnificativ infrastructurii educaționale din Ovidiu, oferind noi oportunități de învățare și dezvoltare pentru tinerii din zonă.
Noul campus școlar va include săli de clasă moderne, laboratoare echipate la cele mai înalte standarde, spații sportive și zone de recreere. Fundația Maarif, cunoscută pentru implicarea sa în proiecte educaționale de anvergură internațională, își propune să creeze un mediu academic de excelență care să atragă elevi din întreaga regiune.
Lucrările de construcție sunt programate să înceapă în vara acestui an, iar autoritățile locale, împreună cu reprezentanții Fundației Maarif, și-au exprimat angajamentul de a finaliza proiectul într-un termen cât mai scurt, pentru a putea deschide porțile noului campus cât mai repede posibil.
Fundația Maarif dorește să fie o instituție educațională care să folosească cunoașterea și înțelepciunea pentru pacea și liniștea lumii dar și pentru pregătirea oamenilor de succes.
Domenii de activitate:
Educație-învățământ
• Deschide instituții de învățământ preșscolar. Învățământ primar, învățământ gimnazial și de învățământ superior
• Înființează cursuri cu scop educațional, centre de studiu și cămine culturale
• Înființează biblioteci, laboratoare, săli de sport și clase de artă care vor fi considerate părți componente ale instituțiilor educaționale
• Fundația Maarif România, sprijină absolvenții în planificarea carierei